Szállítási és fizetési feltételek

Szállítási feltételek

1. HÁZHOZSZÁLLÍTÁS MPL FUTÁRSZOLGÁLATTAL: INGYEN

Termékeinket akár 1-2 munkanapon belül megkaphatod, futárunk általi házhozszállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 8.00 és 17.00 óra között. Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk ebben az időtartamban. 

Ha a futár nem talál a megadott címen, akkor hagy egy értesítőt, és másnap ismét megpróbálja a kézbesítést. Ha másodszorra sem sikerül a kézbesítés, akkor ismét hagy egy értesítőt, és 5 munkanapon belül átveheted a csomagodat az értesítőben megjelölt postán.

Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. 

Gyakori kérdések a házhozszállítással kapcsolatban

Napot természetesen meg tudsz adni, viszont konkrét időpontot nem. A futároknak van egy előre meghatározott útvonaluk, és azt nem tudják módosítani.

A futár nem ellenőrzi a személyazonosságot, amennyiben a csomagot a megadott címen felismerik és átveszik, akkor át fogja adni a csomagodat.

Ha a futárnak tudnia kell bizonyos dolgokat, hogy megtaláljon (pl. más név van kiírva a kaputelefonra, a régi utcanév van kiírva a házra, nehéz megtalálni a lépcsőházat stb.), akkor ezt kérjük, hogy közöld velünk. Hol tudod megtenni? A rendelési folyamat legvégén, a “Megjegyzés” rovatban. Itt egyszerűen, a saját szavaiddal fogalmazd meg a tudnivalókat. Nagyban segíted ezzel a sikeres kézbesítést.

2. POSTAPONT - MOL KUTAK, COOP ÁRUHÁZAK: INGYENES

A MOL kutakon és COOP áruházakban található PostaPontokon is átveheted a csomagodat.

A PostaPontra megérkezésről sms-t fogsz kapni, és 5 munkanapod lesz átvenni a megrendelt ékszeredet. Ha ennyi idő alatt nem tudod átvenni meghosszabbíthatod még 5 nappal a Postán az átvételi határidőt.

Fontos, hogy a PostaPonton a címzettnek igazolnia kell a személyazonosságát személyi igazolványával (vagy jogosítványával). Ezért mindenképpen annak a nevét add meg a rendeléskor, aki át fogja venni a csomagot.

Meghatalmazással természetesen más is átveheti, ehhez itt találod a postai meghatalmazás mintát:

Postai meghatalmazás

Készpénzzel és bankkártyával is kifizetheted az utánvétes rendelésedet a PostaPonton.

3. SZEMÉLYES ÁTVÉTEL

Abban az esetben, ha személyesen vennéd át az ékszered, azt is megteheted címünkön: 9900 Körmend, Deák Ferenc u. 1/A.

Nyitvatartásunk a következő:

hétfő-péntek: 9:00 – 16:00
szombat: 9:00 – 12:00

Fizetési feltételek

300.000 Ft-ot elérő, illetve meghaladó ékszer vásárlása

A 300.000 ft-ot elérő illetve meghaladó ékszereket kizárólag bankkártyás előreutalással tudod kifizetni. 

KÉSZPÉNZES FIZETÉS A FUTÁRNAK (UTÁNVÉT)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét. 

FIZETÉS BARION SEGÍTSÉGÉVEL (ONLINE BANKKÁRTYÁS FIZETÉS)

A Barion elektronikus fizetéseket lebonyolító szolgáltatás, amivel kényelmesen és biztonságosan tudsz bankkártyával fizetni online áruházunkban. 

A bankkártyás fizetéshez nem szükséges a regisztráció, elég megadni bankkártyád számát, a lejárati dátumot és a hátoldalon található CVC kódot, valamint egy működő e-mail címet.

Fizetéshez használhatod:

  • Mastercard vagy Maestro bankkártyádat
  • Visa vagy Electron bankkártyádat
  • Amex bankkártyádat

A bankkártyás fizetésnek a vásárló részére nincsen felára.

További információ: 

https://www.barion.com/hu/